Mentorji
Vodita svetovne voditelje…
“Most people lead themselves. That’s why they are broke. Who’s leading you?”
Peter Cox

»Povej mi, s kom se družiš in povem ti kdo si«, je ključen princip uspeha. Moč druženja.

The Power of Association.

Mentorstvo je prenos izkušenj. Prihrani čas in bolečino, saj nam pomaga, da se ognemo napakam. Da bi vodili, se moramo najprej pustiti voditi. Komu VI sledite? Preden sprejmete nasvet, poglejte življenje človeka, ki vam svetuje – ali želite živeti njegovo življenje?

Najina izjemna mentorja:

Peter Cox

Podjetnik, avtor, mentor, strokovnjak za voditeljstvo (Leadership Expert), katalizator sprememb. Živi v Sydneyju v Avstraliji. Lastnik mednarodnega podjetja in trener za psihološke priprave moštva Manly Sea Eagles National Rugby League Team, s katero je dvakrat osvojil naslov prvaka avstralske ragbi lige (2008 in 2011). Je član mnogih nadzornih svetov avstralskih podjetij in sodeluje pri soustvarjanju pozitivne spremembe v voditeljstvu teh podjetij. Je med najvplivnejšimi osebnostmi naše industrije in je najin mentor že 15 let.

David Dornan

Sin Jima in Nancy Dornan, ustanoviteljev sistema Network TwentyOne in eden najuglednejših mladih podjetnikov v ZDA. Vodi voditelje v več kot 30 državah, na štirih kontinentih. Priznani ameriški časnik Forbes ga je opredelil kot enega najbolj inovativnih in navdihujočih podjetnikov Severne Amerike. V izjemen privilegij nama je, da je najin drag prijatelj. Njegova ponižnost in skromnost naju vsakodnevno navdihuje.

ENG

Peter o nama

Maja and Tea are Authentic Leaders who understand Leadership is about serving the Team and making a difference in Team Members lives so that they want to follow. They understand the importance of Unity and Harmony and Growing the 2 Key Platforms of a successful Organisation which are Accountability and Respect.
They have continually Focused on their own Personal Growth and Growing Leaders around them, which has resulted in Effective Leadership which as resulted in phenomenal business results. Their drive for success has always been centred around providing for their family and helping others to do the same thing. “They are “Natural Leaders” who Lead by Example earning Trust on a daily basis and Leaders that can be counted on.”

David o nama

I have never met two people who were more made for this business than you. I’m so very proud of what you’ve accomplished individually and now together as a couple carrying the Network 21 banner all over the world. “I will continue to cheer you as you blaze through to even higher levels, I love you and are proud of to call you friends!!!”

SI

Maja in Tea sta avtentični voditeljici, ki razumeta, da gre pri voditeljstvu za služenje timu. Služenje dela razliko v življenjih članov ekipe, zato le-ti želijo slediti. Razumeta pomen enotnosti in harmonije ter razvijata dva ključna temelja uspešne organizacije – Zanesljivost in Spoštovanje. Konstantno sta osredotočeni na lastno osebno rast in na rast voditeljev, ki ju obkrožajo, učinkovito voditeljstvo, ki je posledično prineslo fenomenalen poslovni rezultat. Njuna želja po uspehu je bila vedno osredotočena na to, da bi poskrbeli za svojo družino in pomagali drugim, da naredijo enako. “Sta »naravni voditeljici«, ki vodita z zgledom in pridobivanjem zaupanja na vsakodnevni osnovi, voditeljici, na kateri lahko računate.”

Nikoli še nisem spoznal nekoga, ki bi bil bolj ustvarjen za ta posel. Tako sem ponosen na to, kar sta dosegli, posamično in zdaj skupaj, kot par, ko delita sporočilo Networka TwentyOne po svetu. “Nadaljeval bom s svojo spodbudo, medtem ko se bosta pomikali v smeri še višjih nivojev. Rad vaju imam in sem zelo ponosen, da sem vajin prijatelj!!!”