Trije razlogi za izgradnjo posla

Življenje so spomini….
Želiva vam, da ustvarite takšne, o katerih boste s ponosom, strastjo in žarom razmišljali na jesen življenja.

Verjameva v

SANJE

Moč vizualizacije, trdo delo in vizija. Treba je vračati nazaj in pomagati ljudem, da dosežejo, kar si želijo.

LJUDJE

Vsak nosi v sebi potencial velikana.

ZNANJE

Vsega se lahko naučimo. Znanje nas spreminja. S tem spreminjamo svojo realnost.

VODITELJSTVO

Vse raste in pada z voditeljstvom. Pravo voditeljstvo je vzor, zgled, vpliv in osebna odgovornost.

»Najini začetki so bili skromni. Imeli sva le veliko željo, odprt um in pripravljenost vložiti potreben trud. Zavedali sva se, da je za uspeh v življenju treba plačati ceno. A slednja je po najinem mnenju bistveno nižja, od cene, ki jo plačamo za povprečnost in obžalovanje. Ta je za naju nesprejemljiva.

Hvaležni sva, da danes živiva svoje sanje. Potujeva po svetu. Imava neverjeten življenjski slog, nadzor nad svojim življenjem, izbirava, s kom delava in koliko zasluživa. Sami kreirava svoj urnik.

Svoboda je moč izbire.

Želiva vam, da razvijete vse svoje potenciale, postanete zmagovalec, prevzamete nadzor v svojem življenju in živite življenje pod svojimi pogoji. Verjameva, da je ta poslovna priložnost lahko rešitev za vas in vašo družino. Z odprtim umom in vloženim trudom lahko spremenite svoje življenje na bolje. Za družino, svobodo in spoštovanje.

Dobrodošli in vse dobro na vaši poti!«

Maja in Tea

“First they ignore you, than they laugh at you, then they fight you, then you win.”

Mahatma Ganhdi

Mentorja o nama…

Peter Cox
MENTOR

Maja in Tea sta avtentični voditeljici, ki razumeta, da gre pri voditeljstvu za služenje timu. Služenje dela razliko v življenjih članov ekipe, zato le-ti želijo slediti. Razumeta pomen …

David Dornan
MENTOR

Z Jules nisva spoznala še nikogar, ki bi bil bolj ustvarjen za ta posel. Tako sva ponosna na to, kar sta dosegli, posamično in zdaj skupaj, kot par, ko delita sporočilo Networka TwentyOne po svetu…

Pomembna vsebina…

GALERIJA
VIDEO

je naravni voditelj. Entuziast, z nalezljivim veseljem do življenja, jasno vizijo in navdihujočo odločenostjo. Iz ljudi potegne najboljše in pomaga razviti njihove voditeljske potenciale.

je naravni učitelj. Verjame, da ima vsak izmed nas velikana v sebi. Je voditelj z unikatno kombinacijo moči in nežnosti. Njena inteligentnost in srčnost omrežita vsakogar.

Že 17 let najine poti…